Hoppa till sidans innehåll

Tack för ett mycket väl genomfört blodomlopp!

2018-09-07 21:50
  • Uppdaterad: 2018-09-07 21:55

Hej!

Jag skulle vilja rikta ett stort tack till alla som på något vis hjälpt till att arrangera 2018 års blodomlopp nere på Tylösand strand! Utan alla er hade det inte gått så bra som det gjorde! Strålande fint väder plus alla arrangörers glädjefyllda engagemang sätter en gyllene prägel på loppet, och vi har all anledning att vara stolta!

Som löplopp är vi ett av väldigt få lopp inte bara i Halmstad, utan nationellt som faktiskt ökat i deltagarantal detta året. Från vad jag kan se ökar vi från drygt 1100 till närmare 1300! Antalet intresseanmälda för blodgivning ligger på uppemot 100 personer! En annan anmärkningsvärd statistik är att i princip hela våran ökning har skett i from av anmälda lag. Det var först under tävlingsdagen som det blev en liten ökning av individuellt anmälda löpare.

Det som blir ett mål för framtiden är att nå ut till fler företag och myndigheter i länet så fler kommer och kan njuta av en lika vacker kväll med löpning, solnedgång och picknick med kollegorna! Vi har helt klart den bästa arenan just för detta och all möjlighet att locka dit fler deltagare!

Det är här vi är unika och kan växa när de andra tappar! Vi är inte ett lopp där du nöter 10km asfalt för att slå ett pers. Banan är krokig, på tok för smal och vi har mage nog att när löparna väl har tagit den 20m höga stigningen i Tjuvahålan, tvinga ut dem på ett 60m långt upplopp på sandstrand! Men ta mig fasen är den svårslaget vacker i kvällsolen!

Men åter igen, TACK för all hjälp! Det har varit både pirrigt och ibland lite stressigt det här med tävlingsledarrollen. Natten innan loppet låg jag till min förvåning dock inte sömnlös, utan hade det där pirret i magen man brukade få som liten dagen innan julafton... Det kändes väldigt trygg att ha Halmstad OK i ryggen.

Mvh Loke Agmarken Halmstad OK

Skribent: Loke Agmarken
Epost: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

 

   

 

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link