Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Ungdom"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ungdom


Igår var det säsongspremiär för ungdomsträningarna. 35 barn- och ungdomar trotsade mörker och isiga vindar och slöt upp!!! Och då har knattegruppen start först i april. Detta är nog historiskt rekord vad jag vet. De flesta brukar dyka upp tredje gången på säsongen, när det är ljust och förhoppningsvis lite skönare väder. Vi ungdomsledare börjar ana en rekordsäsong! Så kul! Ett stort tack till Karin Karlsson och Per Kristiansson för hjälp med utsättning och inplock!

Vi har inför denna säsong gått från två grupper till fem för att klara antalet ungdomar under högsäsong. Vi har knatte, grön, vit, gul och orange grupp. Vi som varit ledare tidigare har tagit huvudansvaret för var sin grupp. Vi har fått in några hjälptränare. Vi behöver minst en till varje grupp. Vi saknar fortfarande 1-2 hjälptränare. Är du sugen? Hör av dig till någon av ungdomsledarna så berättar vi mer om upplägget!

(2017-11-30 12:02)
Den 20 januari ordnar HOF Ungdom/OK Nackhe vinteträning vid Nackhestugan för åldrarna 13-18 år.
 


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

 


 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link