Hoppa till sidans innehåll

HOK och Covid 19

09 APR 2020 15:21
  • Skapad: 09 APR 2020 15:21

Angående Halmstad OK s verksamhet och Covid 19

Med tanke på det rådande läget kring risker och smittspridning av Corona-viruset (covid-19) så påverkas även vår verksamhet. Vi har fått ställa in SSM och Vårruset och vi har inga tävlingar att springa. Hur det slår ekonomiskt är för tidigt att säga.

Svenska Orienteringsförbundet har publicerat sina beslut kring Covid 19 och det är det som är utgångspunkt för vår verksamhet tillsvidare. Se gärna: https://www.svenskorientering.se/forbundsinfo/Policydokumentochinformations-skrifter/Coronavirusetochorienteringen/

Kortfattat innebär det att det uppmuntras till att fortsatt träna. Så det ska vi göra. Men vi ska se till att försöka hålla avstånd och dela upp oss i mindre grupper för genomgångar etc. Och för varje träning så behöver man fundera kring en riskbedömning. Vid tisdagsintervallerna så får man duscha om man håller avstånd. Går det att duscha hemma så gör det.

OCH VI FÖRUTSÄTTER ATT INGEN KOMMER PÅ TRÄNINGAR MED SYMPTOM SOM SKULLE KUNNA VARA EFTER EN SMITTA AV COVID-19

Detta är tyvärr läget just nu och det enda vi kan göra är att ta vårt samhällsansvar och försöka minimera smittspridningen. Som ni alla vet, tvätta händerna NOGA, stanna hemma vid förkylningssymtom och undvik större folksamlingar i den mån det går.

GLAD PÅSK!

/Ordf.

Skribent: Mikael Lundqvist
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link