Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa till Skagen 6-9 juli 2017

02 NOV 2016 09:30
Häng med till vackra Skagen sommaren 2017 för att springa orientering, bada eller bara ha det dejligt! Den 6 till 9 juli 2017 arrangerar Halmstad OK en klubbresa till Skagen!
  • Uppdaterad: 03 NOV 2016 11:08

Sommaren 2017 åker Halmstad Orienteringsklubb till Skagen där man kan springa orienteringstävlingen Skaw-Dyst (se inbjudan), en tredagarstävling som avgörs fredag till söndag den 7-9 juli. Även möjlighet till MTB-O finns på fredag förmiddag. Klubben bjuder på boendet, frukosten och startavgiften och vi hoppas på stor uppslutning – häng med!

Programmet ser ut som nedan:

* Torsdag, resa till Skagen by, inkvartering på Skagens vandrarhem i Skagen by

* Fredag fm, MTB-O i Höjengran Plantage

* Fredag em, sprint-prolog i södra delen av Skagen by

* Lördag-söndag, tävlingar i Bunken Plantage söder om Skagen på nyritad karta. På lördag kväll räknar vi även med att ordna en gemensam middag och lite aktiviteter.

* Söndag em, hemresa

Boende och mat

Bor gör vi på Skagen bys vandrarhem där vi lyckats få tag på 60 platser – först till kvarn! Vi bor i 12 st 4-bäddsrum och ett 12-bäddsrum och äter frukost på vandrarhemmet. Ett mindre kök finns på vandrarhemmet för egen matlagning, men det är som sagt begränsat. I möjligaste mån ska vi försöka få till en rumsfördelning alla är nöjda med, men även 12-bäddsrummet behöver fyllas upp. Tidig anmälan premieras dock gällande rumsfördelningen! 

Att göra

Skagen är ju något av en nordisk klassiker, så varför inte passa på att åka ut till ”grenen”, Skagens berömda sandudde, strosa i byn, ta en Tuborg, titta på Skagens fyr, spela golf på Hvide Klit golfklubb eller gör något av allt det andra som finns att göra. Varför inte passa på att fortsätta efter helgen ner till Legoland, dit det är ca 25 mil från Skagen?

Anmälan

Anmälan görs till Erik Memmi, helst via e-post till This is a mailto link. Frågor kan även besvaras på telefonnummer 0706-73 80 25. Ange i anmälan om ni har något särskilt önskemål gällande boendet, exempelvis om ni är en familj som vill bo ihop eller kan tänka er att bo i 12-mannarummet etc. Mer information gällande själva tävlingen och vilka klasser som finns kommer senare när detta släppts från arrangören. Klubben står för startavgiften, boendet och frukosten. Som sagt – häng med!

Skribent: Åsa Eriksson
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link