Hoppa till sidans innehåll

Angående begränsning i antal fria startavgifter - nytt beslut

08 SEP 2019 17:30
Vid styrelsemötet i januari 2019 beslutade styrelsen att begränsa antalet fria startavgifter för enskild medlem till 15 starter under 2019. Styrelsen skulle kunna komma att ändra beslutet om våra arrangemang ekonomiskt skulle gå bättre än budget.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2019 17:37

Våra genomförda arrangemang har gett bättre ekonomiskt utfall än budget och kostnaderna för budgeterade utgifter har inte kommit upp i planerad verksamhets kostnadsläge.

 

Mot bakgrund av detta beslutar styrelsen att

 

återta tidigare beslut om begränsning i antalet startavgifter under 2019. Klubben står för alla startavgifter enligt bestämmelser i medlemsvillkoren.

 

Det som gäller enligt dem är att klubben står för normal kostnad enligt SOFTs anvisningar. dvs upp till 150 kr per start. Efteranmälningsavgift betalas som normalt av enskild medlem, tillika när anmälningsavgiften överstiger denna summa. Att tänka på är att vissa klubbar valt att lägga efteranmälningsavgift för de som springer en Öppen bana på en tävling. Även där får enskild medlem betala in skillnad mot för ordinarie kostnad. Halmstad OK har inga planer idag på att fakturera dessa kostnader utan du som medlem får ha koll på detta. 

Inom kort kommer ett medlemsmöte där denna frågan kommer att lyftas och medlemmarna har möjlighet att dryfta nuvarande modell eller diskutera fram en ny modell. 

 

/Styrelsen genom AU

Skribent: Mikael Lundqvist
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link