Hoppa till sidans innehåll

Halmstad OK - framåt

15 JAN 2019 14:48
  • Uppdaterad: 15 JAN 2019 14:48

Vill DU vara med och ta Halmstad OK framåt?

 

Inför verksamhetsåret 2019 finns fortfarande lediga platser att hugga på inför årsmötet. Du behövs! Bland annat finns följande att välja på:

 

Sekreterare 2 år – Ingår i klubbens AU tillsammans med ordförande och kassör. Håller ordning på klubbens dokument och för protokoll på klubbens möten och skickar ut kallelser till möten mm. Kolla gärna med Karin Karlsson om du har frågor.

 

Kommittéordförande Arrangemang 2 år – Ingår i kommittén Arrangemang. Där planeras bland annat för orienteringstävlingar, vårrus, blodomlopp och andra arrangemang. Ordföranden sitter med på styrelsemöten och avrapporterar sin verksamhet och kommer med synpunkter på aktuella frågor utifrån sin kommitté. Kolla gärna med Nils Tärk om du har frågor.

 

Kommittéordförande Ungdom 2 år – Är en del av kommittén ungdom där träningar brukar hållas måndagar och en del tävlings- och träningsläger genomförs. Ordföranden sitter med på styrelsemöten och avrapporterar sin verksamhet och kommer med synpunkter på aktuella frågor utifrån sin kommitté. Kolla gärna med Katarina Ring om du har frågor.

 

Kommittéordförande Marknad 1 år (fyllnadsval) – Är en del av kommittén Marknad som ansvarar för marknadsföring av våra arrangemang och vår verksamhet. Här ligger också naturpasset som en markandsföringskanal för klubben samt ser till att vi har aktiva och fungerandes hemsida och ev sociala medier. Ordföranden sitter med på styrelsemöten och avrapporterar sin verksamhet och kommer med synpunkter på aktuella frågor utifrån sin kommitté. Kolla gärna med Stefan Agmarken om du har frågor.

 

Ledamot HOF styrelse 1 år (fyllnadsval) – vi behöver vara väl representerade i Hallands OF om vi ska kunna vara med och styra halländsk orientering. Arbetsuppgifterna brukar fördelas inom styrelsen efter kompetens och intresse. Kolla gärna med Mikael Lundqvist om du har frågor.

 

Stugvärd Kaneberg – Som stugvärd hjälper du till att städa och hålla snyggt på Kaneberg efter ett rullande schema. Även gräsklippning och om vi har tur lite snöskottning kan ingå. Ju fler stugvärdar vi har desto mer sällan behöver samma personer hjälpa till. Kolla gärna med Bennet Adamsson eller någon som du vet är stugvärd om du har frågor.  

 

Till samtliga kommittéer tar vi gärna emot kandidaturer och förslag på lämpliga ledamöter, ju fler desto bättre.

 

Valberedningen åtar sig att tillfråga föreslagna kandidater och arbeta fram ett förslag till årsmötet.
Förslagen lämnas, helst via mejl till This is a mailto link, så snart som möjligt.

 

 

/Ordf. Mikael Lundqvist

Skribent: Mikael Lundqvist
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link