Hoppa till sidans innehåll

Tjogetberättelse

11 JUL 2022 20:44
  • Uppdaterad: 11 JUL 2022 20:44

Tjogethelgen har passerat och slutade med en härlig 10 plats i totalen. Efter ett samtal och snabbt inhopp av Emil Alexandersson efter två sena avhopp på grund av sjukdom kunde vi rulla från Halmstad arena. Traditionen med macken bröts i sista sekund med förmån för pizza i Lessebo. Stabilt uppladdningskäk! Första dagen inleddes med flera stabila sträckor och avslutades med en 15.e placering för förstalaget. Efter sista sträckan dag 1 samlades klubben och grillade hamburgare tillsammans. Under natten i skogen kämpades det hårt för att hänga med de andra snabba löparna och i gryningen kunde våra starka juniorer plocka placeringar och inför 15 sträckan låg vi på en tolfte plats. Därefter fick de mer rutinerade löparna springa ifatt och om, vilket gjorde att vi hamnade på en stark 10.e plats.

Andralaget var ett kombinationslag med de andra hallandsklubbarna; Friskus, Löftan och Nackhe. Där gjordes flera starka insatser av våra löpare. Lager avslutade på en stark 40:onde plats

Tack till alla som varit med under helgen och deltagit samt servat med coachning, bullar, bars, grillning, körning och klubbtält. Bra jobbat hela gänget! Vilken klubb och vilka lag! Nu är det bara att längta till nästa år!

Skribent: LA/AG
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link