Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Klubbkläder"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Klubbkläder


Klubben har avtal med Trimtex, man beställer själv de kläder man vill ha och får dessa levererade hem.

Alla klubbmedlemmar har 25% rabatt på orinarie sortiment.


 För rabatt på Trimtex ordinarie lagervaror använder du koden: HalmstadOK-25 . Den klistras/skrivs in i samband med att man "checkar ut". 
Webshopen stänger den 24/4 med förväntad leverans i vecka 21 .Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen, vi önskar även att du förmedlar all information till medlemmarna/kollegorna:Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=HalmstadsOKNS1Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss.På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: halmstadok22 Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.htmlNär din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Lämna urväxta ungdomskläder till ungdomsledarna
Har du urväxta HOK-kläder liggande som kan passa ungdomar i klubben? Ta med och ge till ungdomsledarna. Synd om kläderna bara blir liggande till ingen nytta.

Inga nyheter är skapade


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@halmstadok.se