Hoppa till sidans innehåll

Information Maj

17 MAJ 2022 20:14
Här kommer info om kommande verksamhet fram till sommaren och även lite vad som väntar på andra sidan sommaruppehållet.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2022 20:14

TräningarVi har nu gjort drygt hälften av vårsäsongens måndagsträningar.

Kommande måndagsträningar är;23/5 Samling Lummervägen, Eketånga30/5 Samling Kaneberg. Duschmöjligheter och soppservering i stugan efteråt för de som vill!6/6 Ingen träning. Vi är många som är på Sommarlandsläger och övriga får fira nationaldagen!13/6 Samling Kärleken20/6 Samling Gipen. Efteråt är det korvgrillning!Som vanligt är det bra att titta i Kalendern på halmstadok.se för att få en kartnål till samlingsplatserna!På klubbens torsdagsträningar är ungdomarna fortsatt varmt välkomna. Här finns det banor med svårighetsgrad vit/gul och uppåt. Om man vill får man givetvis ha med sig någon på dessa banorna om man är osäker. Även här gäller det att mer info finns i Kalendern på halmstadok.se.

SommarlandsresanDet finns fortfarande några dagar kvar att fundera på om man vill följa med till Skara. Sista anmälan är den 25/5 på mail till Linda, Ledare i Grön grupp. Mer info om resan hittar ni här Ungdomsläger Skara - Halmstad OK - Orientering - IdrottOnline KlubbKompasserFör att underlätta har vi beställt ett antal junior-kompasser som ni kan få köpa. Det är kompasser av typen tumkompass och är lite mindre till storleken för att passa barn. Om ni vill köpa en sådan kan ni swisha 315 kr till 072-5187642 (Jocke) så tar han med en kompass till nästa träning.Kommande aktiviteterLördag 21/5 ska klubben delta i Arrangemanget ”Halmstad går för vatten”. Detta är ett sätt att marknadsföra vårt HittaUt-projekt och att visa upp vår verksamhet, samtidigt som man hjälper till att samla in pengar för ett gott ändamål. Mer info här Info dag Hittaut samt Halmstad går för Vatten - Halmstad OK - Orientering - IdrottOnline KlubbI sommar finns det möjlighet att orientera i skogarna utanför Slöinge där Hallands 3-dagars arrangeras den 15-17 juli. Mer info här Inbjudan (orientering.se) och anmälan som vanligt i Eventor.Vi planerar att åka till Ungdomens 10-mila som går i Ulricehamn den 5-6 augusti. Ett militärtält är bokat och vi ledare kommer att fråga efter intresse främst i gul och orange grupp.Ungdomar är som vanligt välkomna på klubbens övriga aktiviteter. Titta på klubbens hemsida för att se vad som är på gång! Även på Halmstad OK´s ungdomsgrupp på Facebook och Instagram förmedlas information.

Efter sommaruppehållet…Måndagsträningarna börjar igen den 15 augusti (v33) och vi rivstartar med ett läger på Ön den 19-20 augusti. Mer info om detta kommer under de sista träningarna innan sommaruppehållet.

Skribent: Jonas Fagerholm
E-post: Adressen Gömd


Organisationsnummer: 
849201-2391 
Bankgiro: 
697-4927 

   

            

     

 

 

 

Postadress:
Halmstad OK - Orientering
Ingolf Bengtsson, Torntorget 6A, lgh 1303
30226 Halmstad

Besöksadress:
Stridbecksliden 3
30104 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link